Flims – Laax

Idag lämnade vi fina Andermatt som var alldeles för dött och bilade en dryg timme uppe i bergen för att ta oss till Flims – Laax. Vi bor på ett underbart fint hotell med lika mäktig utsikt som i Grindelwald. Vi satt precis och njöt av kvällssolen och bergen på vår balkong medan Bastian lekte på golvet. Hotellet och rummen är är väldigt fina och servicen suverän. Bastian har inte bara fått sin egna säng och skötbord utan även eget barnschampoo, morgonrock och en leksak! Vi älskar hotell som skämmer bort Bastian lika mycket som oss. 

Idag har vi vandrat i en nationalpark till något som kallas “Grand Canyon of Switzerland” och sen avslutade vi med en kopp kaffe vid en vacker turkos sjö, sjön Cauma. Innan allt det här hann vi även äta baguette och brieost medan Bastian lekte i en lekpark. Perfekt dag och kärleken till Alperna bara växer! Vem tar Bastian nästa sommar så vi kan vandra längre sträckor? 

Andermatt 

           

Flims

   
               

Advertisements

5 thoughts on “Flims – Laax

  1. Kan vi inte alla åka till Alperna och vandra nästa sommar? Så kan vi också få lite barnvakt någon dag. Jag är lite sugen på Zell am See i Österrike.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s